Naast dat ons eten met liefde en aandacht wordt bereid, smaakt het nog lekkerder doordat we voornamelijk gebruik maken van lokale, biologische producten en ingrediënten. We zijn trots op onze lokale leveranciers, die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan duurzaamheid. Onze inkoop- en bereidingswijze is erop gericht verspilling zoveel mogelijk te beperken.
's-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam
Nederland
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Naast dat ons eten met liefde en aandacht wordt bereid, smaakt het nog lekkerder doordat we voornamelijk gebruik maken van lokale, biologische producten en ingrediënten. We zijn trots op onze lokale leveranciers, die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan duurzaamheid. Onze inkoop- en bereidingswijze is erop gericht verspilling zoveel mogelijk te beperken.
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Stage
Management
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Fulltime / Flexibel
Rooms
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Stage
Management
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Fulltime / Flexibel
Rooms
Sinds 1989 is Lindenhoff een familiebedrijf dat de mooiste producten levert aan restaurateurs en consumenten. Lindenhoff had altijd hetzelfde doel: mensen laten genieten van goed geproduceerd voedsel met een authentieke smaak.
De afgelopen jaren hebben ze zich gericht op het selecteren van de mooiste producten van Nederland. Vakkundig gerijpt vlees van dieren die vreedzaam en gezond opgroeien onder natuurlijke omstandigheden; ambachtelijke rauwmelkse kazen, geproduceerd met oog voor natuur en traditie; zorgvuldig geselecteerde groenten en fruit uit de volle grond, van boeren en telers die zich laten leiden door het seizoen en pure, ambachtelijk geproduceerde lekkernijen.
De beste smaak is altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentiek
Sinds 1989 is Lindenhoff een familiebedrijf dat de mooiste producten levert aan restaurateurs en consumenten. Lindenhoff had altijd hetzelfde doel: mensen laten genieten van goed geproduceerd voedsel met een authentieke smaak.
De afgelopen jaren hebben ze zich gericht op het selecteren van de mooiste producten van Nederland. Vakkundig gerijpt vlees van dieren die vreedzaam en gezond opgroeien onder natuurlijke omstandigheden; ambachtelijke rauwmelkse kazen, geproduceerd met oog voor natuur en traditie; zorgvuldig geselecteerde groenten en fruit uit de volle grond, van boeren en telers die zich laten leiden door het seizoen en pure, ambachtelijk geproduceerde lekkernijen.
De beste smaak is altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentiek
The bakery MAMA is housed in Zwanenburg, a village between Haarlem and Amsterdam. Upon entering, you step into an open space where you can see the bakers at work and smell our oven-fresh bread.
The bakers start early to ensure that there is cracking fresh bread on the shelf from 8:00 am. We are proud of what we make and love that you can watch our open bakery. So come by and experience how they work.
Jan van As begon vis te verkopen in een marktkraam op een plein in Amsterdam. 70 jaar later is het familiebedrijf Jan van As een van de grootste leveranciers van verse vis in Nederland.
"Wij geloven dat vis het mooiste en lekkerste is dat onze natuur te bieden heeft. Wij beschouwen onze medewerkers, klanten en leveranciers als onderdeel van onze familie. Het zit in onze natuur om met hen elke dag een stapje duurzamer te laten ondernemen, vanaf de zeebodem tot bord, zodat de kinderen van onze kinderen kunnen blijven genieten van wat moeder aarde te bieden heeft." Ze staan voor passie, kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar.
Jan van As werkt samen met de oprichter van Vis&Seizoen, die de horeca en retail wil verduurzamen.
Ton begon eind jaren tachtig met de verkoop van 'Konijnenboter'. Met zijn auto vol boter reed hij naar Amsterdam om de horeca te bedienen. Nu is Ton Konijn Zoetermeer inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een gespecialiseerd assortiment dat voldoet aan de wensen van de echte foodprofessional en de betere horecakeuken.
De producten van Ton Konijn komen uit Nederland, veel Europese landen, maar ook uit bijvoorbeeld Madagaskar en Iran. Deze producten moeten van hoge kwaliteit, exclusief en betaalbaar zijn.
In hun assortiment hebben ze verse groenten, fruit, aardappelen, kant-en-klaar, kaas en zuivel. De producten komen zoveel mogelijk uit de omgeving van vaste kwekers, maar ze kopen ook seizoensspecialiteiten in bij Marche de Rungis Paris & diverse veilingen.
In hun moderne snij faciliteit op het Foodcenter in Amsterdam worden dagelijks vele componenten voor uw mise en place vers geproduceerd.
Miedema-AGF zet in op duurzaamheid. Ze zijn aangesloten op het Early Warnings & Response System (EWRS). Dit instituut valt onder de verantwoordelijkheid van het Productschap Tuinbouw en controleert AGF-producten op gevaarlijke stoffen. Ze scheiden afval, gebruiken zo min mogelijk papier, vervoeren met Euro 6-emissieauto's (duurzamere auto's) en zorgen voor het welzijn en de veiligheid van hun medewerkers.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
The bakery MAMA is housed in Zwanenburg, a village between Haarlem and Amsterdam. Upon entering, you step into an open space where you can see the bakers at work and smell our oven-fresh bread.
The bakers start early to ensure that there is cracking fresh bread on the shelf from 8:00 am. We are proud of what we make and love that you can watch our open bakery. So come by and experience how they work.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Jan van As begon vis te verkopen in een marktkraam op een plein in Amsterdam. 70 jaar later is het familiebedrijf Jan van As een van de grootste leveranciers van verse vis in Nederland.
"Wij geloven dat vis het mooiste en lekkerste is dat onze natuur te bieden heeft. Wij beschouwen onze medewerkers, klanten en leveranciers als onderdeel van onze familie. Het zit in onze natuur om met hen elke dag een stapje duurzamer te laten ondernemen, vanaf de zeebodem tot bord, zodat de kinderen van onze kinderen kunnen blijven genieten van wat moeder aarde te bieden heeft." Ze staan voor passie, kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar.
Jan van As werkt samen met de oprichter van Vis&Seizoen, die de horeca en retail wil verduurzamen.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
In hun assortiment hebben ze verse groenten, fruit, aardappelen, kant-en-klaar, kaas en zuivel. De producten komen zoveel mogelijk uit de omgeving van vaste kwekers, maar ze kopen ook seizoensspecialiteiten in bij Marche de Rungis Paris & diverse veilingen.
In hun moderne snij faciliteit op het Foodcenter in Amsterdam worden dagelijks vele componenten voor uw mise en place vers geproduceerd.
Miedema-AGF zet in op duurzaamheid. Ze zijn aangesloten op het Early Warnings & Response System (EWRS). Dit instituut valt onder de verantwoordelijkheid van het Productschap Tuinbouw en controleert AGF-producten op gevaarlijke stoffen. Ze scheiden afval, gebruiken zo min mogelijk papier, vervoeren met Euro 6-emissieauto's (duurzamere auto's) en zorgen voor het welzijn en de veiligheid van hun medewerkers.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Ton begon eind jaren tachtig met de verkoop van 'Konijnenboter'. Met zijn auto vol boter reed hij naar Amsterdam om de horeca te bedienen. Nu is Ton Konijn Zoetermeer inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een gespecialiseerd assortiment dat voldoet aan de wensen van de echte foodprofessional en de betere horecakeuken.
De producten van Ton Konijn komen uit Nederland, veel Europese landen, maar ook uit bijvoorbeeld Madagaskar en Iran. Deze producten moeten van hoge kwaliteit, exclusief en betaalbaar zijn.
Hun kazen zijn onze trots. De ultieme smaak uit een kaas krijgen, is iets waar zij dagelijks mee bezig zijn. In de afgelopen 10 jaar hebben ze een behoorlijk assortiment samengesteld. "De kazen komen zoveel mogelijk rechtstreeks van de boer naar ons. Alle kazen worden opgeslagen in onze winkel in Beverwijk waar alles gerijpt wordt." Een kaasboer met passie, met liefde voor kaas, op zoek naar de beste kaas.
Stooker Coffee, een bedrijf gebaseerd op duurzaamheidsprincipes, sloot zich aan bij de B Corp-gemeenschap. B Corp™ vertegenwoordigt een groeiende beweging van duurzame bedrijven die hun onderneming gebruiken als bron voor een goede en positieve verandering.
"Wij creëren blijvende waarde voor alle stakeholders. De certificering helpt bij het vergroten van het bewustzijn over duurzaam ondernemen door geloofwaardige bedrijven te onderscheiden die zich echt inzetten voor positieve bijdrage aan de maatschappij." Ze hebben ook een traceerbaarheidsrapport. Je kunt precies zien op welke boerderijen in Brazilië de koffie groeit, waardoor hun koffie 100% traceerbaar is tot de bron.
Lowlander gelooft dat een beetje Hollands vernuft gecombineerd met de kracht van de natuur grenzeloze mogelijkheden creëert. Tegelijkertijd zijn ze zich maar wat bewust van het feit dat ze de schoonheid en voordelen van de natuur nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen. "In plaats van eindeloos van onze planeet te pikken, kiezen wij om ervoor te zorgen. Door te verminderen, hergebruiken en recyclen waar mogelijk."
Lowlander is ook een trots lid van "1% For the Planet", waarbij ze 1% van hun omzet doneren aan een reeks natuurdoelen. Ze richten zich op de vier kernthema's: Afval, Klimaatverandering, Biodiversiteit en Wildlife. Hun belangrijkste doel is om in 2030 'Natuur Positief' te zijn. Het doel: dat onze aarde in2030 zichtbaar en meetbaar op weg is naar herstel.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Hun kazen zijn onze trots. De ultieme smaak uit een kaas krijgen, is iets waar zij dagelijks mee bezig zijn. In de afgelopen 10 jaar hebben ze een behoorlijk assortiment samengesteld. "De kazen komen zoveel mogelijk rechtstreeks van de boer naar ons. Alle kazen worden opgeslagen in onze winkel in Beverwijk waar alles gerijpt wordt." Een kaasboer met passie, met liefde voor kaas, op zoek naar de beste kaas.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Stooker Coffee, een bedrijf gebaseerd op duurzaamheidsprincipes, sloot zich aan bij de B Corp-gemeenschap. B Corp™ vertegenwoordigt een groeiende beweging van duurzame bedrijven die hun onderneming gebruiken als bron voor een goede en positieve verandering.
"Wij creëren blijvende waarde voor alle stakeholders. De certificering helpt bij het vergroten van het bewustzijn over duurzaam ondernemen door geloofwaardige bedrijven te onderscheiden die zich echt inzetten voor positieve bijdrage aan de maatschappij." Ze hebben ook een traceerbaarheidsrapport. Je kunt precies zien op welke boerderijen in Brazilië de koffie groeit, waardoor hun koffie 100% traceerbaar is tot de bron.
Stage
Je werkt nauw samen met de eigenaar...
Fulltime
Samen met ons rooms-team werk je mee aan...
Lowlander gelooft dat een beetje Hollands vernuft gecombineerd met de kracht van de natuur grenzeloze mogelijkheden creëert. Tegelijkertijd zijn ze zich maar wat bewust van het feit dat ze de schoonheid en voordelen van de natuur nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen. "In plaats van eindeloos van onze planeet te pikken, kiezen wij om ervoor te zorgen. Door te verminderen, hergebruiken en recyclen waar mogelijk."
Lowlander is ook een trots lid van "1% For the Planet", waarbij ze 1% van hun omzet doneren aan een reeks natuurdoelen. Ze richten zich op de vier kernthema's: Afval, Klimaatverandering, Biodiversiteit en Wildlife. Hun belangrijkste doel is om in 2030 'Natuur Positief' te zijn. Het doel: dat onze aarde in2030 zichtbaar en meetbaar op weg is naar herstel.